TAGSÁGAINK

Célunk, hogy teljes mértékben megfeleljünk ügyfeleink, a hatóságok és a jogszabályok által támasztott követelményeknek, valamint fontosnak tartjuk az új módszerek, működési eljárások felkutatását. Mindezt szakmai szervezeti tagságaink nagymértékben elősegítik:


Az ANPAST Europroject Szolgáltató Kft.-t, mint szervezetet nyilvántartásba vette a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara.

Az ANPAST Europroject Szolgáltató Kft. alábbi tulajdonosai rendelkeznek felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói bejegyzéssel:
Stumpf Gábor felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, nyilvántartási száma: 00063.
és dr. Paksi Gábor felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, nyilvántartási száma: 00062.

Cégünk tagja a Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetségének, amely szervezetben elnökségi tag cégünk egyik tulajdonosa, dr. Paksi Gábor.

Cégünk rendelkezik Honvédelmi Minisztérium Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatal Hazai Kodifikációs Cégadatbázisában NATO Kereskedelmi és Kormányzati Cég Kóddal (NCAGE kód).

Csatlakoztunk a Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Etikai Kódexéhez, melyben a szervezetre nézve kötelezőnek ismeri el az Etikai Kódex iránymutatásait.(forrás: http://www.kozbeszerzes.hu/tevekenysegek/kozbeszerzesi-etikai-kodex/)

Szövetkezetek és Vállalkozók Szövetségének tagságával rendelkezik cégünk.